В мое лице и лицето на екипа, който с чест

...
 В мое лице и лицето на екипа, който с чест
Коментари Харесай

Иван Стоянов с трогателни думи в училището за деца с увреден слух

 „ В мое лице и лицето на екипа, който с чест управлявам, имате едни другари, на които може да разчитате за всичко и постоянно ще бъдем на ваше разположение. Когато разбирам през какви компликации сте минали, желая да ви подпомагам още по-усърдно “. Това сподели кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов по време на тържественото разкриване в СУ за УУС „ Професор доктор Стоян Белинов “. Училищният комплекс е напълно освежен по плана „ Обичам моето учебно заведение “.
Прочетете още
Директорът госпожа Златина Стаматова благодари на кмета Стоянов и за голямата поддръжка на донорите от организация „ Light Source ”, които от своя страна се борят за възстановяване на образователната среда.

Директор Стаматова описа какъв брой мъчно е било началото, защото образователното заведение  е било в застой близо 40 години, а в този момент постройката е ремонтирана, стените са измазани, вратите и мебелите са заменени. Тя акцентира, че са значими грижата и отношението за децата с повреден слух. Ученици от „ Професор доктор Стоян Белинов “ показаха своите гении посредством пантомима и декламиране на стихове, с което трогнаха учителите и гостите на събитието.

Преди това Иван Стоянов участва и на отбелязването на 60-годишния празник на ПГАСГ „ Арх. Камен Петков “, където през днешния ден празнуват и професионалния си празник (Ден на строителя).

„ Благодарение за всичко, което вършиме, в нашата администрация имаме професионални фрагменти от гимназия Ви, които се грижат за региона и града ни “, сподели кметът на „ Източен “ в обръщението си към шефа Атанаска Вълканова. Той добави, че професионалното учебно заведение ражда същински експерти.

Реч държаха и шефовете, които са управлявали ПГАСГ „ Арх. Камен Петков “ през годините. Гимназистите изнесоха пъстра стратегия от национални танци и песни, а по-късно демонстрираха и своите бъдещи специалности.

На тържествения концерт участваха зам.-кмета Атанас Кунчев и екипа му от архитекти.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР